KUNSTSTOF SCHUIFPUIEN

Kunststof schuifpuien van TUDOR zijn uitgevoerd met zeer slanke profielen. Kunststof schuifpuien combineren een modern design met een warme uitstraling. Daarbij verliest u bij het openen van de schuifpui geen ruimte meer op uw terras of balkon.

Isolatie

Kunststof schuifpuien van TUDOR zijn volledig geïsoleerd. De profielen zijn voorzien van 5 isolatiekamers waardoor koude geleiding wordt tegen gegaan. De schuivende delen zijn rondom voorzien van een rubber dichting zodat in gesloten toestand geen tochtvorming ontstaat. Zowel dubbel als triple glas is mogelijk.

Duurzaam

De kunststof profielen zijn opgebouwd met een extra zware wandstructuur. De profielkern is voorzien van een staalconstructie waardoor met slanke profielen toch grote overspanningen mogelijk zijn en vervorming en kromtrekken van de profielen worden uitgesloten.

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Er zijn naast houtnerf structuren verschillende oppervlakte finishes mogelijk, zoals een matte structuurcoating waarmee een industriële uitstraling wordt gerealiseerd.

Inbraakwering

Kunststof schuifpuien van TUDOR worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

Onderhoudsvrij

Kunststof schuifpuien zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de profielen tijdens het glazenwassen is voldoende. De toegepaste kunststoffen zijn antistatisch waardoor vuil niet meer aan de profielen hecht.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op kunststof schuifpuien bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP