Stalen Deuren | Geïsoleerde Stalen deuren
home / deuren / stalen deuren

Stalen deuren

TUDOR STEEL DESIGN® Steel Design® combineert de slanke, industriële uitstraling van stalen deuren met de voordelen van aluminium: Geen zware, onhandelbare draaidelen, geen kans op roestvorming en volledig geïsoleerd. Steel Design® is het ideale alternatief voor nieuwe stalen buitendeuren bij nieuwbouw, verbouw en renovatie.

stalen deuren

Ontwerp

Het ranke, slanke ontwerp komt terug in zowel de kader als de deur profielen. Om de industriële uitstraling te benadrukken is de coating waarmee de kozijnen op kleur worden gebracht mat en voorzien van een onregelmatige structuur.

stalen deuren

Isolatie

Steel Design® profielen zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding van buitenaf wordt hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel en triple glas. Draaidelen zijn voorzien van een rubber dichting aan zowel de binnen- als de buitenzijde voor een absolute warmtedichting.

stalen deuren

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldoen aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast zijn speciale metaalfinishes van echt cortenstaal, brons of koper mogelijk.

stalen deuren

Inbraakwering

Steel Design® deuren worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

stalen deuren

Comfort

Steel Design® deuren zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de profielen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coatings zijn voorzien van een krachtige UV filter waardoor verkleuring door de zon wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

stalen deuren

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden