PURE VIEW®

Maak kennis met de PURE VIEW® schuifpui van TUDOR. PURE VIEW® kenmerkt zich door extreem slanke stijlen en profielen. De minimale profilering geeft een maximum aan lichtinval met een onbeperkt zicht naar buiten.

Design

Extra slanke profielen en dunne kaders.
PURE VIEW® schuifpuien geven maximale transparantie van vloer tot plafond en van muur tot muur. Binnen en buiten in harmonie.

Isolatie

De aluminium constructie is voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding van de aluminium profielen wordt hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel glas met een Ug waarde tot 0.8

Solide

Aluminium is van nature zeer sterk, stabiel en duurzaam, wat voor een grote draagkracht zorgt. Daardoor is het mogelijk om met slanke profielen zeer grote afstanden te overbruggen. De aluminium profielen zijn voorzien van een gepoedercoate toplaag. Deze toplaag biedt een optimale bescherming. Onderhoud behoort tot het verleden, het afnemen van de profielen tijdens het glazenwassen is voldoende.

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Er zijn verschillende finishes van de lak mogelijk, van diepmat tot hoogglans. Anodisatie en coatings voldaan aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast kunnen PURE VIEW® schuifpuien in speciale metaalfinishes van echt brons of koper worden gecoat.

Functioneel

PURE VIEW® is “state of the art”. Hoogwaardige thermische en akoestische isolatie, grote windweerstand en maximale veiligheid. PURE VIEW® schuifpuien kunnen toegepast worden ter vervanging van bestaande kozijnen in bestaande bouw maar zijn ook geschikt voor nieuwbouw.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op PURE VIEW® schuifpuien bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP