PURE VIEW® schuifpuien | Slanke schuifsystemen
home / schuifpui / pureview

PURE VIEW®

PURE VIEW® is een minimalistisch schuifpuisysteem gekenmerkt door extreem slanke stijlen en profielen. De minimale profilering geeft een maximum aan lichtinval met een onbeperkt zicht naar buiten.

pure view

Design

Extra slanke profielen en dunne kaders. Met Pure View® kunnen architecten gevels ontwerpen waarbij de omkadering van het kozijn onzichtbaar in het gebouw is opgenomen: maximale transparantie van vloer tot plafond en van muur tot muur. Binnen en buiten in harmonie.

pure view

Isolatie

De aluminium constructie is voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding van de aluminium profielen wordt hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel glas met een Ug waarde tot 0.9.

pure view

Solide

Aluminium is van nature zeer sterk, stabiel en duurzaam, wat voor een grote draagkracht zorgt. Daardoor is het mogelijk om met slanke profielen zeer grote afstanden te overbruggen. De gepoedercoate toplaag biedt bescherming tegen schadelijke UV-straling van de zon, extreme kou, hitte, harde wind en stortregens.

pure view

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldaan aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast kunnen PURE VIEW® schuifpuien in speciale metaalfinishes van echt brons of koper worden gecoat.

pure view

Ontwerp

PURE VIEW® is "state of the art". Hoogwaardige thermische en akoestische isolatie, grote windweerstand en maximale veiligheid. PURE VIEW® schuifpuien worden toegepast in nieuwbouwprojecten maar zijn ook geschikt ter vervanging van bestaande kozijnen.

pure view

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.

PURE VIEW©

SPECIFICATIES


DIMENSIES

middenstijl 19 mm
kader onzichtbaar


SCHUIFDEEL

7m2
(groter op aanvraag)


VAST GLAS

7m2
(groter op aanvraag)


BEGLAZING

U 0,8 W/m2K* - U 1,1 W/m2K
afhankelijk van afmetingen


SLUITSYSTEEM

binnen en buiten
afsluitbaar


RAILS

2 rails - 3 rails


TOEPASSING

nieuwbouw
renovatie


CONFIGURATIE

schuif en vast glas, open hoek, glazen hoek
pocketslide

PURE VIEW®

PROJECTEN

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden