Taatsdeuren | Slanke taatsdeuren voor de buitengevel
home / deuren / taatsdeur

ORAMA© PIVOT

ORAMA AXIS is een volledig geïsoleerde, pivoterende deur ontwikkeld voor gebruik in buitengevels. Deze innovatie biedt de mogelijkheid om moderne, ranke taatsdeuren toe te passen in de geïsoleerde buitenschil van gebouwen.

orama

Design

Slanke kaderprofielen van slechts 30 mm smal waarin de beglazing is gevat draaien rond de asymmetrisch gelegen as. Het "heavy duty" taats-scharnier kan over de volledige breedte van het kozijn worden geplaatst zodat grote openingen kunnen worden gecreëerd.

orama

Eindeloze mogelijkheden

Pivoterende glasbladen van meer dan 5 meter hoog waarbij deuren iedere keer met elkaar te koppelen zijn. Uniek aan het systeem is dat schuivende elementen met pivoterende deuren naast elkaar in één frame kunnen worden geplaatst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

orama

Hoogwaardige isolatie

Door de combinatie van hoogwaardig isolatieglas en geïsoleerde profielen met glasvezelversterkte isolatoren, voldoet het taatssysteem aan de hoogste eisen op het gebied van warmte-isolatie. Rondom is een dubbele rubberdichting voorzien. Het systeem is voorbereid op zowel dubbel als triple glas.

orama

Veiligheid

Het inbraakwerende 'Multi Point' sluitsysteem zorgt met zijn cilindrische sluiting en RVS veiligheidssluitplaten voor de hoogst mogelijke beveiliging en kan optioneel worden voorzien als elektrisch aangestuurd slot. Door het toepassen van een doorgaande cilinder is de pivotdeur ook als voordeur te ontwerpen.

orama

Comfort

Door de asymmetrische plaatsing van het taats-scharnier lijkt zwaartekracht niet te bestaan. De deur laat zich met één soepele beweging gemakkelijk openen en sluiten. Het taats-scharnier vraagt door zijn gesloten behuizing een minimum aan onderhoud.

orama

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.

ORAMA®

SPECIFICATIES


DIMENSIES

aanzicht vanaf 30 mm


AFMETING KADER

6.5m X 6.5m
(groter op aanvraag)


AFMETING VLEUGEL

2.0m X 5.0m
(groter op aanvraag)


BEGLAZING

U 0,7 W/m2K - U 1,1 W/m2K


GLASPAKKET

30 mm - 36 mm


SLUITSYSTEEM

binnen en buiten afsluitbaar


TOEPASSING

nieuwbouw


CONFIGURATIE

vast glas - deuren - glazen hoek

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden