Staal renovatie kozijnen | Stalen kozijnen vervangen
home / kozijnen / staal renovarie kozijnen

Staalrenovatie kozijnen

Steel Design®: "De uitstraling van staal, de voordelen van aluminium". Steel Design® is hét staalrenovatie kozijn ter vervanging van oude stalen kozijnen. Steel Design® combineert de slanke detaillering van stalen kozijnen met de voordelen van aluminium.

staalrenovatie kozijnen

Design

De slanke vormgeving met schuine 'stopverflook' geeft Steel Design® de uitstraling van authentieke stalen kozijnen en deuren. Ook deurprofielen hebben het slanke uiterlijk van staal. De coating is mat en voorzien van een onregelmatige structuur. Met een aanzicht breedte vanaf 29 mm is Steel Design® de beste keuze als alternatief voor staal.

staalrenovatie kozijnen

Isolatie

Stalen kozijnen in oude woningen zijn altijd ongeïsoleerd en met enkel glas uitgevoerd. Het plaatsen van geïsoleerd glas in ongeïsoleerde stalen kozijnen heeft geen enkel isolerend effect en is dus geen optie. Steel Design® profielen zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking. Koude geleiding van buitenaf wordt hiermee voorkomen. Dubbele rubber dichtingen zorgen bij draaidelen voor een absolute warmte dichting.

staalrenovatie kozijnen

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldoen aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast zijn speciale metaalfinishes van echt brons of koper mogelijk.

staalrenovatie kozijnen

Inbraakwering

Draairamen en deuren worden kunnen worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering. Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

staalrenovatie kozijnen

Onderhoudsvrij

Waar stalen kozijnen periodiek onderhoud vragen, zijn Steel Design® kozijnen vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de kozijnen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coating is voorzien van een krachtige UV filter waardoor verkleuring wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

staalrenovatie kozijnen

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op staal renovatie kozijnen bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden