STEEL DESIGN® deuren | De uitstraling van staal, de voordelen van aluminium
home / kozijnen / steel design

STEEL DESIGN® kozijnen

Steel Design® combineert de industriële, slanke uitstraling van stalen kozijnen en deuren met de voordelen van aluminium. Het profiel is sterk en duurzaam zonder kans op roestvorming. Architecten passen het Steel Design® systeem toe in nieuwbouw en renovatieprojecten en biedt dé oplossing voor het vervangen van oude stalen kozijnen: hedendaags comfort met de uitstraling van toen.

steel design

Design

De slanke vormgeving met schuine 'stopverflook' geeft Steel Design® de uitstraling van authentieke stalen kozijnen en deuren. Ook deurprofielen hebben het slanke uiterlijk van staal. De coating is mat en voorzien van een onregelmatige structuur. Met een aanzichtbreedte vanaf 29 mm is Steel Design® de beste keuze als alternatief voor staal.

steel design

Isolatie

Steel Design® profielen zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding van buitenaf wordt hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel en triple glas. Draaidelen zijn voorzien van een dubbele rubberdichting aan zowel de binnen- als de buitenzijde voor een absolute warmtedichting.

steel design

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldoen aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast zijn speciale metaalfinishes van echt brons of koper mogelijk.

steel design

Inbraakwering

Draairamen en deuren kunnen worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering. Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

steel design

Comfort

Steel Design® kozijnen zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de kozijnen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coating is voorzien van een krachtige UV filter waardoor verkleuring wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

steel design

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op Steel Design® kozijnen bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.

STEEL DESIGN©

SPECIFICATIES


DIMENSIES

aanzicht vanaf 29 mm


AFMETING KADER

6.5m X 6.5m
(groter op aanvraag)


AFMETING VLEUGEL

1.0m X 2.7m
(groter op aanvraag)


BEGLAZING

U 0,5 W/m2K - U 1,1 W/m2K


GLASPAKKET

27 mm - 46 mm


SLUITSYSTEEM

binnen en buiten afsluitbaar


TOEPASSING

nieuwbouw
renovatie


CONFIGURATIE

vast glas - ramen - deuren - glazen hoek

STEEL DESIGN®

PROJECTEN

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden