ORAMA

ORAMA: Dé revolutie op het gebied van minimalistische schuifsystemen. Technologische topkwaliteit met een compleet onzichtbare omkadering en een 24 mm slanke middenstijl zorgen voor een ongeëvenaard panorama met een maximum aan lichtinval. TUDOR is dealer en importeur van ORAMA minimal frames in Nederland.

Design

ORAMA creëert en produceert innovatieve schuifsystemen waarbij minimalistisch design en maximale transparantie centraal staan. Ultra slanke profielen gecombineerd met extreem grote glasoppervlakten. Een optimale balans tussen in- en exterieur voorzien van hoogwaardige isolatie. ORAMA staat met meer dan 30 jaar ervaring garant voor superieure kwaliteit op het gebied van high-end schuifsystemen.

Eindeloze mogelijkheden

Nooit eerder waren grotere glasoppervlakten mogelijk. Glasbladen van meer dan 4 meter hoog en met 18m2 oppervlak zonder onderbrekingen. De glaselementen zijn op 2, 3 of 4 railsen eindeloos met elkaar te koppelen. Met de open glashoek kunnen schuifdelen elkaar in een hoek ontmoeten waarbij in geopende toestand geen stijl aanwezig is.

Hoogwaardige isolatie

Door de combinatie van hoogwaardig isolatieglas en geïsoleerde profielen met glasvezelversterkte isolatoren, voldoet het systeem aan de hoogste eisen op het gebied van warmte isolatie. Uniek in zijn klasse zijn de zes dichtingen rondom de schuivende delen welke zorgen voor een absolute warmte dichting. Het systeem is voorbereid op zowel dubbel als triple glas.

Veiligheid

Het Inbraakwerende ‘Multi Point’ sluitsysteem zorgt met zijn cilindrische sluiting en RVS veiligheidssluitplaten voor de hoogst mogelijke beveiliging. Het systeem is voorzien van weerstandklasse 2 (WK2) en heeft drie ventilatiestanden om ieder seizoen comfortabel te kunnen ventileren.

Comfort

De roestvrijstalen wielen en geleiders kunnen hoge glasgewichten dragen en laten de schuifpui soepel en geruisloos open schuiven. Door te kiezen voor de gemotoriseerde uitvoering laat u de glazen delen met één druk op de knop automatisch openen en sluiten.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op Orama schuifpuien bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP